Welkom in Genk! Een stad die niet terugdeinst voor een nieuwe uitdaging en zichzelf continu heruitvindt. Kom in Genk ontdekken hoe jij je volgende stap kan nemen.

Rise to the occasion. Overtref jezelf in Genk.

Geef je ervaring vorm

Ontdek onze unieke locaties

In Genk vind je locaties voor congressen en zakelijke evenementen in alle soorten en maten: van moderne vergaderruimtes bij hotels, tot prachtig gerenoveerde zalen in imposante mijngebouwen, in een oude stad in een openlucht museum of een lodge middenin het Nationaal Park Hoge Kempen.

TIP

De 3 voormalige mijnsites van Genk liggen op een boogscheut van elkaar en zijn makkelijk combineren. 's Voormiddags een meeting op C-mine, 's middags lunch in Thor Central en daarna gaan wandelen op LABIOMISTA? Het kan allemaal.

 

Maak je ervaring compleet

Ontdek ons gevarieerd aanbod

Genk biedt je een ruime en gevarieerde keuze aan hotels in diverse prijscategorie├źn, tot 4 sterren. In het centrum of in het groen. Je maakt je Genk-beleving compleet met een onvergetelijke culinaire ervaring en/of een activiteit op maat van jouw team.

Laat je ervaring vormgeven

Wij helpen je graag verder !

Vind je door de bomen het bos niet meer? Laat je adviseren en begeleiden door MeetinGenk. Wij werken een programma uit volledig op maat, helemaal naar jouw wens. Deze service is volledig kosteloos.