Laatste nieuws

Inspiratiedag VVSG @ C-mine

De Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten vzw organiseert een inspiratiedag op 4 mei op C-mine. VVSG tracht zoveel mogelijk lessen te trekken uit de bestaande goede praktijken en formuleren aanbevelingen voor de toekomstige lokale bestuurlijke aanpak van ondermijnende criminaliteit.

Splinternieuwe meetingroom in het Green Hotel

Green Hotel breidt uit met een nieuwe vergaderzaal voor 10 personen!

Ben je op zoek naar een ruimte in het centrum van Genk voor een productieve vergadering of inspirerende brainstormsessie? Ga dan met jouw team naar Green Hotel!

De vergaderzaal is uitgerust met een groot scherm, flipchats, high-end conference calling met camera, wifi, sanitair vlakbij, airco en verwarming.

Er zijn verschillende vergaderformules beschikbaar. Koffie, dranken, broodjeslunch, pastabuffet, ... Pimp je businessmeeting met lekker goed eten en drinken. En sluit je dag af met een drankje de bar Roots, ook gelegen in het Green Hotel.

Teambuilding tip: LABIOMISTA

Het nieuwe seizoen van LABIOMISTA ging op 1 april van start! Met het project LABIOMISTA slaan de stad Genk en de Limburgse kunstenaar Koen Vanmechelen de handen in elkaar. Samen bouwden ze de voormalige directeursvilla en het omliggende landgoed van de mijn in Zwartberg uit tot een artistiek-toeristische site. Erfgoed, hedendaagse kunst en bioculturele diversiteit komen er op een unieke manier samen.

Zoek je nog een leuke aanvullende activiteit voor je meeting of congres?
Ga met een kruisbestuiver van LABIOMISTA op pad en dompel je onder in het concept van de site en de filosofie van kunstenaar Koen Vanmechelen. - April 2022

Thor Central & "Genk, stad vol van natuur"

Genk, de groenste centrumstad van Vlaanderen, is van 28 april tot 1 mei gastheer van het evenement "Genk, stad vol van natuur". Thor Central is host voor het hybride congres "Connecting Nature Impact Summit" met zowel online als live presentaties, workshops, rondetafelgesprekken, sitebezoeken, tentoonstellingen en performances.

Tijdens het congres is Genk het Europees centrum voor ‘nature based solutions of natuur als oplossing’. Heel wat Europese en Vlaamse academici, steden, ondernemers en organisaties strijken neer in Genk en laten zien waar ze binnen het Europees onderzoeksproject ‘Connecting Nature’ rond gewerkt hebben; namelijk hoe je natuur in de stad kan inzetten om zowel een ecologische, economische als sociale ontwikkeling op gang te brengen. - April 2022

Genk maakt zich klaar voor een sterk toeristisch seizoen in 2022

Genk legt in 2022 de focus op vakmanschap en bracht een nieuw magazine, genaamd "Stiel", uit. Verschillende Genkse ondernemers hebben het onderandere uitgebreid over hun passies en geven de lezers een kijk in hun wereld van ondernemen. Lees hier hun verhaal!

Ook de toeristische brochure van de stad werd dit jaar vernieuwd. Genk komt aankloppen met een nieuw aanbod van toeristische producten zoals "Fietsen met host", "Tournée cité", de Bliksemtrap en Stiel-dagen. - april 2022

Succesvolle Experience Day in de Cegeka Arena

Op 31 maart 2022 organiseerde de Cegeka Arena een "Expercience Day". De deelnemers konden de vernieuwde mogelijkheden ontdekken samen met een hapje en een drankje van Vandersmissen Feestservice en Bruno Foodcorner.

  • vernieuwde zalen voorzien van alle meubilair
  • verschillende set ups van zalen en concepten
  • enkele unieke out of the box concepten
  • vele outdoor mogelijkheden
  • voorstellingen van enkele interessante concepten zoals teambuilding, WK voetbal, ...
  • meeting in a box met zicht op het veld

Ben je ook op zoek naar de ideale locatie om collega's terug samen te brengen? Om uw medewerkers een energy boost te geven? Of om klanten en prospecten nog eens te ontmoeten, informeren en inspireren? Kom dan zeker eens kijken naar de Cegeka Arena en haar vernieuwde zalen. En ontdek ook de extra troeven van The Arena Group.