01 Rise to the occasion 02 Coronaproof vergaderen 03 Outdoor 04 Covid Event Risk Model
Rise to the occasion

Genk is gelegen in het hart van de provincie Belgisch-Limburg, op een boogscheut van de Duitse en Nederlandse grens.

Met een heldere visie gaat Genk richting nieuwe toekomstperspectieven. Door te focussen op de eigen sterktes en met de kracht van het collectief.

Geef Genk een uitdaging en laat je verbazen.

Ontdek ons aanbod
Coronaproof vergaderen

Op zoek naar een geschikte locatie voor een meeting, opleiding of ander business event? In een veilige setting en vlot bereikbaar? Genk biedt tal van mogelijkheden; wij helpen je graag op weg.

Contacteer ons voor meer info
Outdoor

Met het Nationaal Park Hoge Kempen aan de deur is Genk een echte parel in het groen. De ideale plek voor een teambuilding of andere activiteit in open lucht.

Ontdek ons outdoor aanbod
Covid Event Risk Model

Sinds 1 juli 2020 kan je als organisator van evenementen gratis gebruikmaken van het COVID Event Risk Model, een dynamisch adviesmodel om je evenement COVID-veilig te maken.

Pas het Covid Event Risk Model toe

Geef je ervaring vorm

Ontdek ons gevarieerd aanbod aan vergaderzalen, congreslocaties en teambuildingactiviteiten.Geef je dag iets extra met een bezoek aan één van onze restaurants. Of plan een overnachting in een Genks hotel.

Stad Genk & partners volgen de coronamaatregelen die de Nationale Veiligheidsraad landelijk heeft vastgelegd.

Laat je adviseren of stel zelf je ideale programma samen

Genkse hotspots

Genk doet iets met je. De mensen weten je te charmeren. De unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.