01 Welkom in Genk! 02 Wil jij gratis advies? 03 Gemakkelijk bereikbaar 04 Outdoor
Welkom in Genk!

Laat je inspireren voor jouw volgende vergadering, congres,
teambuilding, event, beurs, overnachting en veel meer!

Ontdek onze venues

 

Wil jij gratis advies?

Meet in Genk is het lokaal congresbureau van de stad Genk. Wij zetten je heel graag op weg naar een topervaring en bieden persoonlijk, onafhankelijk en gratis advies in de voorbereiding/organisatie van je zakelijk event. Denk aan een vergadering, seminarie, congres, teambuilding, bedrijfspresentatie, ..

Samen gaan we op zoek naar de best mogelijke beleving op maat van jouw wensen en behoeften!

Contacteer ons

 

 

Gemakkelijk bereikbaar

Stad Genk ligt in het hart van de Euregio en op ongeveer een uur rijden van grote steden als Antwerpen en Brussel. Hasselt en Maastricht liggen op slechts 20 minuten rijden. Internationaal is Genk uitstekend bereikbaar via de luchthavens van Brussel, Antwerpen, Luik, Maastricht, Eindhoven en Düsseldorf.

Ontdek hier meer over de bereikbaarheid van Genk!

Outdoor

Met het Nationaal Park Hoge Kempen aan de deur is Genk een echte parel in het groen. De ideale plek voor een teambuilding of andere activiteit in open lucht.

Ontdek ons outdoor aanbod

Stel je programma samen

Ontdek ons gevarieerd aanbod aan vergaderzalen, congreslocaties en teambuildingactiviteiten. Geef je ervaring iets extra met een bezoek aan één van onze hotspots, culinair genieten in één van onze restaurants of een overnachting in een Genks hotel. Stel zelf je programma samen of contacteer ons en laat je gratis adviseren.

Welkom in Genk!

Heb jij inspiratie nodig voor jouw vergadering, seminarie, teambuilding, personeelsfeest, congres in Genk? Zie je het bos niet meer door de bomen tijdens jouw zoektocht naar een gepaste locaties of activiteit?

Meet in Genk heeft voor jou dé oplossing!

Op basis van jouw wensen, zetten we je graag op weg naar een topervaring en bieden we persoonlijk, onafhankelijk en gratis advies in de voorbereiding/organisatie van jouw zakelijk event. 

Stel je vraag en we helpen je verder!

Genkse hotspots

Genk doet iets met je. De mensen weten je te charmeren. De unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.